Onze focus

Bij Orange Nile gaat het er niet om zo veel mogelijk te doen, maar om uit te blinken in wat we doen. Door kennis van specifieke ontwikkelsoftware en de branche waarin de klant actief is kunnen we goed meedenken met klanten. Onze klanten weten daarom precies waar ze aan toe zijn. Door deze focus kunnen onze teamleden gemakkelijker van elkaar leren en elkaar beter coachen op zowel in het bedrijfs- als het technologiedomein.

Wij bieden wij een uitgebreid palet aan diensten die goed aansluiten bij wat uw bedrijf nodig heeft. We maken gebruik van .NET Core en C# voor de ontwikkeling van onze applicaties en ons team staat klaar om u te ondersteunen bij diverse activiteiten, waaronder:

Het ontwikkelen van web API’s

Ons team heeft ruime ervaring in het bouwen van robuuste en veilige Web API’s met behulp van ASP.NET Core. Deze API’s dragen zorg voor een naadloze communicatie tussen verschillende applicaties en maken gegevensuitwisseling mogelijk via standaard protocollen zoals JSON en XML. Of u nu een API nodig heeft om uw mobiele applicaties te ondersteunen of voor webapplicaties gebouwd met ReactJS, wij beschikken over de expertise om dit te realiseren.

Representational State Transfer of REST API’s zijn de meest gebruikte API’s in architectuur voor webdiensten. Onze REST API’s worden ontworpen om eenvoudig, schaalbaar en interoperabel te zijn, waardoor ze ideaal zijn voor het bouwen van moderne webapplicaties.

Ook als uw bedrijf Simple Object Access Protocol (SOAP) API’s nodig heeft, beschikken wij over de nodige kennis. Deze API’s staan bekend om hun robuustheid en ondersteuning voor complexe handelingen en veiligheidsmechanismen.

Real-time communicatie is cruciaal voor bepaalde toepassingen. We kunnen WebSocket API’s ontwikkelen die bidirectionele communicatie tussen clients en servers mogelijk maken, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen die live updates en meldingen vereisen.

Migratie en modernisering van API’s. Indien u bestaande API’s heeft die zijn gebouwd op verouderde technologieën, kunnen wij assisteren bij het migreren of moderniseren naar meer hedendaagse architecturen. Dit borgt compatibiliteit met huidige systemen en technologieën. Wij zorgen voor cross-platform compatibiliteit en best-practices uit de industrie.

Indien gewenst zijn door ons ontwikkelde API’s compatibel met verschillende platforms, waaronder webbrowsers, mobiele apparaten (iOS en Android) en desktoptoepassingen, waardoor integratie mogelijk is in uw gehele ecosysteem. Wij hanteren ‘best practices’ en normen uit de industrie, inclusief het juiste gebruik van HTTP-methoden, statuscodes en API-versies. Uiteraard voldoet alles aan de regelgeving voor gegevensbescherming, zoals de GDPR.

Systeemintegratie of Desktop applicatie

We kunnen verschillende externe systemen en API’s integreren. Door het verbinden van verschillende applicaties, diensten of databases zorgen we voor een soepele stroom van gegevens en compatibiliteit tussen uw softwarecomponenten. Deze aanpak helpt u een uitgebreid en samenhangend ecosysteem voor uw bedrijf te creëren.

Ons team is bedreven in het ontwikkelen van intuïtieve en functierijke grafische gebruikersinterfaces voor oplossingen op basis van desktop. Deze applicaties zorgen voor een prettige gebruikerservaring en kunnen worden aangepast aan uw unieke eisen.

Worker Services en Scheduled Tasks

Onze expertise strekt zich uit tot het bouwen van robuuste services die efficiënt op de achtergrond werken, zonder dat gebruikersinteractie vereist is. Deze services zijn van onschatbare waarde voor taken zoals gegevensverwerking, automatisering van bedrijfsprocessen, monitoring en onderhoud. Door de efficiëntie van uw applicaties te verbeteren, dragen onze Windows-services bij aan een hogere productiviteit.

Met onze softwareoplossingen die gebruikmaken van ‘scheduled tasks’, kunt u routinematige handelingen automatiseren op gespecificeerde intervallen. Deze automatisering bespaart u waardevolle tijd en moeite, waardoor uw team zich kan richten op belangrijkere taken. De verhoogde productiviteit en geoptimaliseerde resource-toewijzing dragen bij aan het succes van uw bedrijf.

Webgebaseerde applicaties

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe webportalen, contentbeheersystemen en bedrijfsapplicaties met behulp van ASP.NET Core MVC. Deze applicaties zijn ontworpen met moderne webtechnologieën zoals React JS om uitstekende prestaties en een rijke gebruikerservaring te garanderen.

Ons team kan ondersteuning bieden voor bestaande .NET- en C#-applicaties door te helpen bij het herzien van de code, het oplossen van bugs en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten om aan de veranderende zakelijke behoeften te voldoen. We hebben ook de mogelijkheid om systemen geschreven in VB.NET te onderhouden, bij te werken en te upgraden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om te bespreken hoe we uw specifieke behoeften kunnen vervullen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.