Experts in dezelfde tijdzone

Ontdek de oplossing voor het tekort aan programmeurs in Nederland voor software, transport en fintech bedrijven.

Vergroot de ontwikkelcapaciteit van uw team

Het is geen geheim dat de vraag naar ervaren software programmeurs in Nederland de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Veel bedrijven hebben moeite om gekwalificeerde programmeurs te vinden die kunnen voldoen aan de groeiende technologische behoeften van hun organisaties. 

Daarom bieden we outstaffing-mogelijkheden in Kenia, waarmee u de capaciteit van uw team kunt uitbreiden met ervaren software programmeurs. Kenia heeft een groeiende pool van getalenteerde programmeurs die bekend staan om hun toewijding en kwaliteit van het werk.

Een belangrijk voordeel is dat het kopbedrijf van Orange Nile gevestigd is in Nederland. Onze klanten sluiten overeenkomst met de Nederlandse organisatie. U doet zaken met ervaren Nederlandse ondernemers die snel de exacte klantbehoefte in kaart kunnen brengen en uitschrijven voor zowel klant als ontwikkelaars. Wij maken daarover altijd vijf duidelijke afspraken vanuit de Nederlandse organisatie met onze Nederlandse klanten.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook voordelen bij het uitbesteden van software ontwikkeling aan ontwikkelaars in Kenia:

  • Kenia ligt in dezelfde tijdzone als Europa, slechts een uur verschil met Nederland. 
  • Een prima uurtarief.
  • Uitstekend Engels sprekende hoog opgeleide collega’s met een goede internetverbinding.
  • Onderneming in Kenia met Keniaanse eigenaren / ondernemers die investeren in de economische ontwikkeling en scholing in Kenia
  • Getraind in de Nederlandse manier van werken en remote werken.