Cultuur en waarden Orange Nile

  • Ons doel is zowel met klanten als met collega’s een lange termijnrelatie aan te gaan. Alleen zo leren we elkaar kennen en waarderen en zorgen we voor inhoudelijke en zakelijke groei. Dat doen we door klanten en collega’s te behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden. 
  • We zijn transparant, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daarover maken we vijf afspraken met u.
  • We dragen daadwerkelijk bij aan de ontwikkeling van Kenia door daar het bedrijf Orange Nile Kenia op te zetten. De software ontwikkeling zal met name daar plaatsvinden. Daarnaast investeren we een deel van de omzet in scholingsprojecten op basis- en middelbare scholen die door onze collega’s in Kenia zijn geselecteerd, ondersteund en gecontroleerd.

Hoe is Orange Nile ontstaan

Orange Nile is een jong bedrijf, maar opgericht door twee ervaren Nederlandse vrienden. Samen al bijna 50 jaar actief in ondermeer software-ontwikkeling, ondernemen en bedrijfsgroei op internationale schaal. Orange Nile Nederland is gevestigd in Den Haag. Dicht in de buurt van de Koninklijke Oranje familie. 

Al eerder is een vergelijkbare organisatie opgestart en gegroeid naar meer dan 100 mensen met een kopbedrijf in Nederland en een ontwikkelbedrijf in Roemenië. Doelstelling van Orange Nile om een bescheiden bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de landen langs de rivier de Nijl. Dat doen we door Nederlandse klanten te werven voor in eerste instantie Orange Nile Kenia.