Vijf afspraken tussen u en Orange Nile

Orange Nile heeft een juridische entiteit in Nederland én in Kenia. Orange Nile Nederland is de contractpartij voor onze Nederlandse en Europese klanten. In onze overeenkomsten worden -naast de inhoud van de werkzaamheden – onder meer de volgende zaken duidelijk vastgelegd.

  1. Tarifering
  2. Intellectueel eigendom: Kenia is lid van de Wereldorganisatie voor Intellectueel Eigendom en de Werelhandelsorganisatie. Kenia heeft het TRIPS-verdrag en verschillende andere belangrijke internationale en regionale verdragen inzake intellectueel eigendom ondertekend.
  3. Data Protection: De Keniaanse wet op de gegevensbescherming is in 2019 in werking getreden. De wet volgt de weg die de Europese Unie is ingeslagen met de GDPR in mei 2018 en maakt Kenia het derde land in Oost-Afrika met wetgeving op het gebied van gegevensbescherming.
  4. Een geheimhoudingsverklaring (Non Disclosure Agreement)
  5. Werkomstandigheden van de collega’s in Afrika. 

Bovenstaande vijf onderdelen van de overeenkomst tussen klant en Orange Nile zijn back-to-back geborgd in overeenkomsten van Nederlandse klant via Orange Nile Nederland naar Orange Nile Kenia en uiteindelijk naar onze Orange Nile Keniaanse collega’s.

De Nederlandse manier van werken

Team Orange Nile Kenia is een zelfstandige entiteit met Keniaans management. Getraind in de Nederlandse manier van werken en met elkaar omgaan, dat geldt voor projectmanagement, het maken van afspraken en de manier van communiceren. Hierdoor worden ze snel onderdeel van uw klanten- of ontwikkelteam in Nederland. 

Voordelen voor u van werken met Orange Nile

Een belangrijk voordeel is dat het kopbedrijf van Orange Nile gevestigd is in Nederland. Onze klanten sluiten overeenkomst met de Nederlandse organisatie. U doet zaken met ervaren Nederlandse ondernemers die snel de exacte klantbehoefte in kaart kunnen brengen en uitschrijven voor zowel klant als ontwikkelaars.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook voordelen bij het uitbesteden van software ontwikkeling aan ontwikkelaars in Kenia:

  • Kenia ligt in dezelfde tijdzone als Europa, slechts een uur verschil met Nederland. 
  • Een prima uurtarief.
  • Uitstekend Engels sprekende hoog opgeleide collega’s met een goede internetverbinding.
  • Onderneming in Kenia met Keniaanse eigenaren / ondernemers die investeren in de economische ontwikkeling en scholing in Kenia.
  • Getraind in de Nederlandse manier van werken en remote werken.