Transport en Logistiek

Binnen ons bedrijf ligt een sterke focus op de transport- en logistieke sector, waarbij onze specifieke expertise ligt bij het wegvervoer. Zowel in Nederland als in Kenia hebben we uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen voor verschillende aspecten binnen deze sector. Voorbeelden hiervan:

  • Een van de belangrijkste functionaliteiten die wij bieden is data ontsluiting op basis van bijvoorbeeld location tracking. Zo kunnen transportbedrijven en logistieke dienstverleners real-time de locatie van hun voertuigen volgen. 
  • Implementatie van geofencing, waarbij specifieke virtuele grenzen worden gedefinieerd. Zodra een voertuig een geofence betreedt of verlaat, ontvangen de betrokken partijen automatisch een melding. 
  • Onze software stelt ook gebruikers in staat om alert settings in te stellen. Dit betekent dat ze aangepaste meldingen kunnen ontvangen op basis van specifieke gebeurtenissen of parameters, zoals een verandering in de rijroute, onverwachte stops of het bereiken van een bepaald kilometerstand. 
  • Daarnaast hebben we ruime ervaring met het integreren van verschillende apparaten en systemen binnen de transport- en logistieke sector. Of het nu gaat om het koppelen van voertuigen met tracking devices of het integreren van temperatuursensoren in koeltransporten. Wij kunnen naadloze verbindingen tot stand brengen. 
  • Een ander belangrijk aspect waarin we expertise hebben opgebouwd, is het genereren van geautomatiseerde rapporten. Onze software kan nauwkeurige en gedetailleerde rapporten genereren op basis van de verzamelde gegevens, zoals afgelegde afstanden, brandstofverbruik, rijtijden, bezorginformatie en meer. 
  • Naast bovengenoemde functionaliteiten hebben we ook ervaring met voertuig immobilisatie software, waarmee bedrijven de mogelijkheid hebben om op afstand de toegang tot voertuigen te blokkeren of te beperken in geval van diefstal of onbevoegd gebruik. Daarnaast bieden we oplossingen voor driver safety monitoring.